Fotokaarten

Een wenskaart gemaakt met een foto van jezelf kan heel mooi zijn.
Zeker als fotograferen al een hobby van je is kan een prachtig beeld afgedrukt en uitgesneden op een kaart geplakt worden. Er kunnen nog randjes omheen en een wens erbij en je hebt een prachtige kaart.
Ook kun je een foto meteen helemaal met tekst en al maken. Je zet de familie neer met feestmutsen op en zet er een bord voor met uitnodiging en je wenskaart kan als uitnodiging voor het feest de deur uit. Vooral kerstkaarten worden vaak zo gemaakt.

Oude foto's

Ook oude foto's kun je zo in een kaart verwerken. Vooral oudere mensen vinden het leuk om een kaart van vroeger te krijgen. Er kan iemand op staan maar ook oude stads- of dorpsgezichten zijn erg in trek. Eventueel kun je van zo'n foto eerst een kopie maken zodat je het origineel niet kwijt bent.

Een mooie foto op de kaart.

Fotokaarten op het web

Ook zijn er websites waar je je foto kunt uploaden en dan verder bewerken. Deze fotokaarten zijn best makkelijk te maken met die programma's en je kunt de fotokaart dan direct naar iemand toesturen of er meerdere bestellen en deze later zelf naar verschillende personen toesturen. Vaak kun je bij zo'n website online werken of een offline programma instaleren. In deze programma's kun je dan een foto laden vanaf de computer en deze daarna in de kaart bewerken. Kijk maar eens bij Greetz


Extra tips voor Fotokaarten
Technieken
Algemeen