Stofjes

Het maken van een kaart met stofjes werkt volgens hetzelfde principe als het maken van een kaart met servetten. Kijk daarom even verder bij de omschrijving Servetten

Wil je leuke stofjes hebben om van te knippen kun je zeker eens kijken op rommelmarkten en bijvoorbeeld met koninginnedag bij de vrijmarkt. Daar vind je vaak voor een paar centen leuke stofjes (of desnoods shirts enz) met leuke patronen en figuren erop. Houd wel rekening met de grootte van een normale wenskaart!


Poes van stof op een wenskaart

Ingezonden stofjes tip

Ingezonden door: Laiferd
kaartjes met stofje
Hoe kom je aan een mooie stofje zonder dat dit te duur wordt?
Nou, iedereen kent wel een kringloopwinkel, kijk daar eens! Ze verkopen ook kleding, sjaaltjes enz.
Kijk daar gewoon eens tussen, je vindt echt de mooiste stofjes! Een kinderblousje met bewerkte dieren prentjes of i.d. Knip dit uit en je krijgt de leukste kaartjes!

Ingezonden door: Anneke
Stof
Kaartjes met stof is ook leuk. Koop een stofje met leuk motiefje (20 cm.) Plak er aslan onder, knip het plaatje precies uit en je hebt een mooi kaartje!

Stuur een gratis wenskaart met stofjes

Je kunt een gratis e-kaart versturen via de ecards website. Klik op 'Verstuur nu gratis als e-kaart' en vul op de website de gegevens in en de kaart zal gratis verstuurd worden. Ook kun je heel veel andere wenskaarten versturen als je op die website bent. Veel plezier met het versturen van de stofjes wenskaart.


 

Extra tips voor Stofjes
Technieken
Algemeen