Speciale technieken

Op deze pagina vind je nog een paar extra speciale technieken die we zijn tegengekomen met meestal een verwijzing naar de website waar je een voorbeeld kunt vinden.

Eierschalen

Als eerste een kaart die je maakt met eierschalen. Ja precies, die je van een ei afpelt.
Je vind de uitleg hoe je ze kunt maken op Eierschalen gebruiken

Wol gebruiken

Ook een leuke manier is om een Draadschilderij te maken. Je maakt eigenlijk een tekening door middel van wol en dan heb je dus een heel speciale wenskaart. Hij is iets dikker maar dat is een 3D kaart natuurlijk ook.

Een goed jaar aanboren als nieuwjaarskaart

Hout en boor

Een heel speciale nieuwjaarskaart is er eentje van een stuk hout met een oud boortje erbij. Je kan het eigenlijk geen kaart noemen want dat is toch meestal een stukje karton maar hij is wel leuk.
Hoe je hem moet maken vind je op Goed jaar aanboren

Hartjeskaarten

Voor Valentijnsdag kun je ook leuke wenskaarten maken met uitgeknipte hartjes. Als je die bij elkaar plakt en er wat bijtekent is het opeens een dier. Kijk maar eens op Dieren hartjeskaarten


De zevenbloemenkaart is heel erg mooi

Zeven bloemen pop-up

Een Pop-up kaart die toch wel een beetje speciaal is. Er zijn namelijk zeven bloemen die aan elkaar vastzitten. Opgevouwen is de kaart gewoon plat maar opengevouwen wordt het een hele bos bloemen. Heel apart.
Hoe je hem maken moet vind je op Zeven bloemen pop-up kaart (Er staat ook duidelijk filmpje bij!)

Kaart met ketting

Als je een kaart wil die steeds van vorm veranderd dan kun je eens naar deze kettingkaart kijken. De ketting zit aan twee zijden vast en daardoor kan hij allerlei vormen aannemen. Hoe dat eruit kan zien zie je op de pagina Wat een neus

Stuur een gratis wenskaart met specialetechnieken

Je kunt een gratis e-kaart versturen via de ecards website. Klik op 'Verstuur nu gratis als e-kaart' en vul op de website de gegevens in en de kaart zal gratis verstuurd worden. Ook kun je heel veel andere wenskaarten versturen als je op die website bent. Veel plezier met het versturen van de specialetechnieken wenskaart.


 

 

Extra tips voor Speciale technieken
Technieken
Algemeen